Gümüşhane İl Özel İdaresi sezon açılışı
banner40

banner39

Gümüşhane İl Özel İdaresi sezon açılışı

21 Nisan 2015 Salı 10:49

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane'yi yeni bir vizyon, misyon ve anlayışla çok güzel günlerin beklediğini söyledi.

Gümüşhane İl Özel İdaresi sezon açılışı
Yavuz, İl Özel İdaresi iş sezonunun başlaması dolayısıyla Yeni Mahalle'deki hizmet sahasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi ve diğer yatırımcı kuruluşların 7 gün, 24 saat esasıyla görev ifa ettiğini belirterek, yönetici ve personele çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.
Boşa geçirilecek tek bir dakikanın bile olmadığını vurgulayan Yavuz, "Verilen görevler mazeretsiz şekilde layıkıyla yapılmak zorundadır. Eldeki imkanlarla yapılabilecek işin en iyisini yaptığınızı biliyoruz. Gümüşhane'yi yeni bir vizyon, misyon ve anlayışla çok güzel günler bekliyor. İmkanımız, paramız, makine parkımız var. Öyle ise hiç durmadan çalışacağız" dedi.

Yavuz, vatandaşın memnuniyetini ve yaşam standartlarını daha da yukarıya çıkarmak için ekip ruhuyla hareket edileceğine dikkati çekerek, "Yıllarca halledilemeyen meseleleri ekip ruhuyla bir an önce halleder ve vatandaşımızın memnuniyetini daha da yükseklere çıkarırız. Hepinize Allah kolaylık versin" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, yeni iş sezonunun kazasız ve belasız geçmesi temennisinde bulunarak, kurumdan desteğini esirgemeyen Vali Yavuz ve diğer ilgililere teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ise İl Özel İdaresi'nin geniş alanda hizmet verdiğine dikkati çekerek, "Hedefimiz köylerdeki altyapı hizmetlerinde sorunları en aza indirmektir" dedi.

İl Müftsü Ercan Aksu'nun dua ettiği tören, kurban kesilmesinin ardından sona erdi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x