Gümüşhane içim milat günüdür
banner40

banner39

Gümüşhane içim milat günüdür

27 Aralık 2013 Cuma 11:01

AK Parti İl Başkan Vekili Özer ve Belediye Başkan adayı Çimen: "Hemşehrimiz Fikri Işık'ın yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yer alması, AK Parti'nin Gümüşhane yereli için başlattığı büyük kalkınma seferberliğinde milat hükmünde bir karardır"

Gümüşhane içim milat günüdür
AK Parti Gümüşhane İl Başkan Vekili Fatih Özer ve Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, Gümüşhaneli olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ın yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yer almasının, AK Parti'nin Gümüşhane yereli için başlattığı büyük kalkınma seferberliğinde milat hükmünde bir karar olduğunu ifade etti.
Özer ve Çimen tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, Fikri Işık'ın bakan olarak atanmasının, Gümüşhane tarihinde yeni bir devrin başlangıcı olarak görülmesi gerektiği belirtildi.

AK Parti ile Gümüşhane arasında bundan böyle hiçbir mesafe kalmadığı, artık et ile tırnak gibi oldukları kaydedilen açıklamaya, şöyle devam edildi:

"Başbakanımızın Gümüşhane insanının duruşuna, samimiyetine ve liyakatine olan güveni bir kez daha en yüksek perdeden ortaya konulmuştur. Hemşehrimiz Fikri Işık'ın yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yer alması, AK Parti'nin Gümüşhane yereli için başlattığı büyük kalkınma seferberliğinde milat hükmünde bir karardır. Bu aşamada Gümüşhane Belediyesinin AK Belediyecilik ile buluşmasının ardından ortaya konulacak projelerin desteklenerek hayata geçirilmesi yönünde önümüze yeni bir imkan gelmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla bu imkanın her anlamda desteklenmesi Gümüşhane'nin geleceği için, şehrimizin marka kent haline gelmesi için çok büyük bir fırsattır. Bu önemli aşamadan sonra tüm Gümüşhane halkının sorumluluğu bir kat daha artmış ve önümüze parlak bir geleceğin ilk işareti konulmuştur."

Yerel seçimlere 4 aydan az bir sürenin kaldığı bir konjonktürde AK Parti'ye karşı ortaya konan derin darbe girişiminin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın derin ferasetiyle önlendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Biz derin milletiz, onlarsa derin devlet. 17 Aralık darbe girişimi bunu bir kez daha ortaya koydu. Gezi Parkı eylemleriyle ortaya konulan alçak pusunun bir devamıyla karşı karşıyayız. Millet ve İslam düşmanlarının aramıza sokmaya çalıştığı fitneyi çok iyi görmek zorundayız. Aramızda kin ve öfke ateşini yakmaya çalışanlara karşı çok derin bir ferasetle hareket etmek bağımsızlığımızın teminatı olacaktır. Tuzağın ne kadar büyük ve sinsi olduğunu şu son 10 günlük süreçte hep beraber gördük. Bu nedenle Allah'ın yardımından bir an olsun umudumuzu kesmeden, kararlılıkla, hedeflerimizi şaşmadan yerine getirmek zorundayız. Müslümanlar kardeştir ve bu kardeşliği bozmaya hiçbir şer güç, Allah'ın izniyle muvaffak olamayacaktır."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x