Güce’de okul öncesi eğitim şenliği
banner40

banner39

Güce’de okul öncesi eğitim şenliği

28 Mayıs 2015 Perşembe 17:22

Güce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güce Anaokulu işbirliğiyle okul öncesi eğitim şenliği düzenlendi.

Güce’de okul öncesi eğitim şenliği
Şenlik, anaokulundan Belediye Meydanı’na kadar anaokulu öğrencilerinin yürüyüşü ile başladı.
Belediye önünde yapılan şenliğe Kaymakam Ahmet Akyürek, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Salim Aydoğdu, Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Emniyet Amiri Ferit Öge, şube müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Güce Anaokulu Müdürü Mücevher Demirbilek, okul öncesi eğitimin, 0 - 6 yaş grubundaki çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini destekleyen, onları toplumun kültürel değerleri doğrultusunda yönlendiren ve temel eğitim bütünlüğü içinde ilkokula hazırlayan eğitim süreci olduğunu vurguladı.

Demirbilek, “Her yıl öğrencilerimizle birlikte bu şenlikleri yapıyoruz. Amacımız çocukların yeteneklerini ortaya çıkarabilmek ve çocukların ve velilerin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak. İlçe genelinde düzenlenen bu şenlik sayesinde çocuklarımız ve velilerimiz çok büyük keyif alıyor. Çocuklarımız anne ve babalarıyla şenliğe katılıyor çok daha mutlu oluyor. Onların mutlu olmasıyla biz de mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Minikler, farklı kıyafetlerle katıldıkları şenlikte çeşitli oyunlar oynadı ve veliler ile beraber uçurtma uçurarak neşeli dakikalar geçirdi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x