Görele'de şehitler için mevlit okutuldu
banner40

banner39

Görele'de şehitler için mevlit okutuldu

12 Şubat 2016 Cuma 13:25

Görele Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit şerif okutuldu.

Görele'de şehitler için mevlit okutuldu
 Hacı Mustafa Kuloğlu Şehitlik Camii'nde gerçekleştirilen mevlit programına Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Belediye başkanı Tolga Erener, yaptığı açıklamada, toprağını ve bayrağını savunmak için muhteşem bir direniş destanı yazan şehitleri unutmanın mümkün olmadığını söyledi. 

Erener, belediye olarak ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehitleri yad etmek istediklerini vurgulayarak, "Kurtuluş günü, emperyalizmin Anadolu topraklarımıza sürüldüğü gündür. Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün pekiştirildiği gündür. Bayrağımızın coşkuyla dalgalanacağı en güzel günlerden biridir. Bu şehrin halkı, ülkemiz işgal altındayken namusunu, toprağını ve bayrağını savunmak için muhteşem bir direniş destanı yazan, unutulmaz kahramanlıklara imza atan bir halktır. Bu halkla yıllar süren ve birçok cephede devam eden savaşlar kazanıldı. Özgür, ayakları üzerinde duran bağımsız bir devlete sahip olduysak atalarımızın vermiş olduğu bu onurlu mücadelenin sayesindedir. Onların sayesinde bu günlere geldiğimizi hiç unutmuyoruz. Şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum" diye konuştu. 

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x