Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da
banner40

banner39

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da

31 Ocak 2014 Cuma 15:55

Bakan Kılıç: "Hizmet yolunda başladığımız belediyecilikle, inşallah daha çok uzun yıllar hem ülkemize hem size hizmet edeceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Samsun'da
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Hizmet yolunda başladığımız belediyecilikle, inşallah daha çok uzun yıllar hem ülkemize hem size hizmet edeceğiz" dedi.
Kılıç, bazı programlara katılmak üzere geldiği Samsun'da, partisinin Havza ve Ladik ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

İlk olarak Havza Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katılan Bakan Kılıç, vatandaşlara seslendi.

Belediyecilikteki çalışmalara değinen Kılıç, "Hizmet yolunda başladığımız belediyecilikle, inşallah daha çok uzun yıllar hem ülkemize hem size hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Protokol üyeleri ile merkezin açılışını gerçekleştiren Kılıç, Kevser Camisi'nde cuma namazı kıldı.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Ladik Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Burada konuşan Kılıç, halkın desteği, birlik ve beraberliğiyle AK Parti belediyeciliğinin Ladik'i çok büyük yarınlara taşıyacağını söyledi.

Yapılacak çalışmalara her türlü desteği vereceğini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:

"Bizler milletvekilleri olarak, şu anda benim üzerimde bakanlık sorumluluğu olarak, bütün adaylarımıza elimizden ne geliyorsa destek vereceğiz. Tabi ki bu desteklerin tek bir amacı var. O da siz güzel Ladikli, Samsunlu hemşehrilerimize daha güzel hizmet vermek. Bizim amacımız budur. Biz inşallah sizlere hizmet yolunda, sizlere layık olma yolunda gece gündüz demeden çalışacağız. Sizler de eminim ki destekleyeceksiniz ve yanımızda olacaksınız. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Bakan Kılıç, daha sonra beraberindekilerle merkezin açılışını gerçekleştirdi. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x