Galip Öztürk'ten Erdoğan'a rapor
banner40

banner39

Galip Öztürk'ten Erdoğan'a rapor

28 Nisan 2014 Pazartesi 09:35

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Canik'te inşaatı devam eden İmam Hatip Kompleksi ile rapor sundu

Galip Öztürk'ten Erdoğan'a rapor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 'İmam Hatip Okulları Kutlu Doğum Programı’na katıldı.

Programda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve imam hatip lisesi mezunlarının yanı sıra Samsun’un Canik İlçesi'ne Türkiye’nin en büyük İmam Hatip Kompleksi’ni memleketi yaptıran, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk de katıldı.  
 
ERDOGAN'DAN TEŞEKKÜR

Öztürk program sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile biraya gelerek inşaatı devam eden İmam Hatip Kompleksi ile ilgili bilgi verdi. 2013 yılında temeli atılan ve  38 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu olan kompleksin bir üniversite kampüsü niteliğinde olduğunu belirten Öztürk, 80 derslikli iman hatip lisesinin ilk 25 dersliğinin önümüzdeki eğitim öğretim yılında devreye gireceğini söyledi.  Öztürk’ü dikkatle dinleyen Başbakan Erdoğan, hayırsever işadamının yaptırdığı Ortadoğu’nun da en büyük İmam Hatip Lisesi olma özelliği taşıyan okulun yapımından duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.
 
Canik Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 laboratuvar, 250 kişilik yurt binası, 750 kişilik konferans salonu, 1 spor salonu, futbol sahası, etüt odaları, anaokulu ve yemekhaneden  oluşuyor. 
 
banner5

Yorum Gönder

@name x