Filmleri aratmayan hırsızlık olayı!
banner40

banner39

Filmleri aratmayan hırsızlık olayı!

25 Şubat 2014 Salı 10:48

İstanbul'da 5 ay önce çaldığı 1963 model nostaljik otomobili inşaat halindeki evinin bodrumunda sakladığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı

Filmleri aratmayan hırsızlık olayı!
İstanbul'da 5 ay önce çaldığı 1963 model nostaljik otomobili inşaat halindeki evinin bodrumunda sakladığı iddia edilen zanlı gözaltına alındı.
İstanbul'da oto yedek parça satışı yapan Veli Çiftçi, 5 ay önce Ataköy'deki oto tamirhanesine götürdüğü 1963 model nostaljik otomobilini çaldırdı. Çiftçi, Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerdeki meslektaşlarına durumu anlatarak, çalınan aracına uygun yedek parça isteyen olduğunda kendisine haber vermelerini istedi.

Ankara'daki bir meslektaşı, Çiftçi'yi arayarak Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ikamet eden Timuçin O'nun 1963 model otomobili için yedek parça istediğini söyledi. 

Bunun üzerine Çiftçi, bir arkadaşıyla Ereğli'ye giderek daha önce bazı etkinliklerden tanıdığı Timuçin O. hakkında polise ihbarda bulundu. 

Ekipler, Timiçun O'yu Balı Mahallesi'nde ait inşaat halindeki 2 katlı binasının bodrumunda çalıntı otomobile parça takmaya çalışırken gözaltına aldı. 

Bodrumun duvarları balyozla kırılarak dışarı çıkarılan çalıntı otomobil, çekiciyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü, işlemlerin ardından sahibine teslim edildi. 



"İnşaatta bulmamız mucize" 

Hırsızlık mağduru Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracının bulunması için her yeri aradıklarını belirterek, yaklaşık 5 aydan bu yana araştırmalarından sonuç elde edemediklerini söyledi.

Ankara'daki yedek parça dükkanından aracıyla ilgili parça istendiğini öğrenmesinin ardından Ereğli'de araştırma yaptıklarını anlatan Çiftçi, "Yaptığımız araştırmalarda daha önce bazı otomobil etkinliklerinden tanıdığım Timiçun O'yla karşılaştım. Bunun üzerine polis ekiplerine giderek şikayetçi oldum. Yaklışık 5 aylık aramamın soncu polis ekipleri aracımı buldu. Böyle bir şey olacağı aklımıza gelmemişti. İnşaatta bulmamız mucize. Aracımı teslim aldım ve mutluyum" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x