Eski Milletvekiline hain saldırı!
banner40

banner39

Eski Milletvekiline hain saldırı!

15 Nisan 2014 Salı 11:04

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız'ın otomobiline, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Yıldız'ın eşi, kızı ve saldırganlardan biri hayatını kaybetti.

Eski Milletvekiline hain saldırı!
Adnan Yıldız'ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı'ndaki evinin önünde otomobiline, motosikletli iki kişi tarafından silahla tarandı.       
Olayda Yıldız'ın eşi ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle öldü.

Hemen polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Anavatan Partisi'nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.  

İNCELEME BAŞLATILDI

Bakırköy'de silahlı saldırının ardından ve 3 kişinin hayatını kaybettiği  olayla ilgili olarak polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.
      
Olay yeri inceleme ekipleri, ateş açılan otomobilde ve yaşamını yitiren saldırganın yaklaşık 10 metre ilerideki motosikleti, kaskı ve tabancası üzerinde incelemelerini sürdürüyor.

YAKINLARI FENALIK KRİZİ GEÇİRDİ
      
Saldırıyı duyarak olay yerine akın eden Adnan Yıldız'ın yakınları fenalık krizi geçirdi. Evin önünde bekletilen ambulanslarda Yıldız'ın yakınlarına müdahale ediliyor. Yaralanan eski milletvekili Yıldız'ın da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
      
Yıldız'ın, Bakırköy'de döviz bürosu bulunduğu ve olayın gasp amaçlı gerçekleşmiş olabileceği ihtimaller arasında. Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan motosikletli diğer saldırganın yakalanması için bölgede büyük bir çalışma başlatıldığı bildirildi.
      
Haberi alan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da olay yerine gelerek, saldırıyla ilgili bilgi aldı.
      
ADNAN YILDIZ KİMDİR?

Adnan Yıldız, 17. Ve 18. Dönem Milletvekili olarak Meclis’te görev almıştı. Eski  Anavatan Partisi Milletvekili Yıldız, suç örgütü lideri Nuri Ergin’in kendisinden zorla 100 bin dolar istediği iddialarıyla gündeme gelmişti.  Yıldız, bir dönem Zeytinburnu Spor Kulübü başkanlığı yapmıştı.
banner5

Yorum Gönder

@name x