"Eğitime sınırsız destek veriyoruz"
banner40

banner39

"Eğitime sınırsız destek veriyoruz"

06 Kasım 2018 Salı 10:52

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Barbaros İlkokulu tarafından bir kafede düzenlenen programda okul yönetimi, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Kul, "Eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz." dedi.

"Eğitime sınırsız destek veriyoruz"
 Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz." dedi.

Kul, Barbaros İlkokulu tarafından bir kafede düzenlenen programda okul yönetimi, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada eğitime önemli yatırımlar yaptıklarını ifade Başkan Kul, şunları söyledi:

"Eğitim bizim en çok önem verdiğimiz konuların başında yer alıyor. Birçok mahallemizdeki okullara mutlaka bir hizmetimiz ulaşmıştır. Okullarımıza bugüne kadar konferans salonları, çevre düzenlemesi, spor tesisleri ve benzeri birçok çalışmamızla destek verdik. Eğitimin kalitesini daha da yukarı taşıyarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında eğitime sınırsız destek veriyoruz."  

Kul, daha sonra okulun yetkilileriyle veli ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x