Doğruyu yaptım. Yine olsa, yine yaparım
banner40

banner39

Doğruyu yaptım. Yine olsa, yine yaparım

19 Aralık 2014 Cuma 18:15

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova'da kesilen ağaçlarla ilgili "Doğruyu yaptım. Yine olsa, yine yaparım" dedi.

Doğruyu yaptım. Yine olsa, yine yaparım
Yalova’da köprülü kavşak yapımı için ağaçların kesildiği bölgede inceleme yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Sadece Yalovalılardan değil, Türkiye'deki yurttaşlarımızdan değil, bütün insanlıktan özür diliyorum." diyerek fidan dikmişti. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise "Özür dilemedim, dilemem" diyor.
"DOĞRUYU YAPTIM"
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Valiliği ve İl  AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun'a eleştirilerde bulundu. Salman, ''Ben ağaçlarla ilgili hiç özür diledim mi? Dilemem çünkü doğruyu yaptım'' ifadelerini kullandı.

"YİNE OLSA, YİNE YAPARIM"
''Yarın karar alsam, yine aynısını alırım'' diye açıklama yapan Salman, ''Bir tane insan mı, trilyon tane ağaç mı? Her zaman bir tane insan. Acıyı benden iyi kimse bilemez. Gitsinler o 17 ölenin ailesinin anasına, babasına, çocuğuna sorsunlar. Öyle kolay değil bu. Burada oturan adam kararı vermek zorunda. Baro diyor ki ‘Başka çözüm bulunabilirdi'. Ne çözümü, onu söyle o zaman. Çevreciler çıktı, batçık olabilir diyor. Olmuyor kardeşim batçık. Tankerler yasaya göre batçıktan geçemiyor. Alternatif yol üretemiyorsun. O zaman boş konuşmanın manası yok. Taşımak mümkün değil. Taşırım diyen yalan söylüyor. Firmalara yazılar gönderdik. 30 santim çapını aşan ağacı taşıyacak teknoloji yok. Ben bunları araştırdım. Oradan ağacı taşıdın, tutma imkanı da yüzde 70" dedi.


Kaynak; http://www.ensonhaber.com
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x