Davutoğlu: Gün imtihan günüdür
banner40

banner39

Davutoğlu: Gün imtihan günüdür

14 Aralık 2014 Pazar 14:45

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Elazığ'da konuştu. Davutoğlu, "Gün imtihan günüdür. Herkes yaptıklarının ve bu ülkede demokrasiye yönelik tavırlarının hesabını da görecek, demokrasi yanında yeraldığında mükafatını da görecek" dedi.

Davutoğlu: Gün imtihan günüdür
 Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:
 
-Ey Kılıçdaroğlu eğer o Suriyeli kızın hakkını savunuyorsan çık Beşar Esed katilidir de. Diyemez çünkü bunların ikisi de aynı zihniyetten. Esed Arapları Baas'ı, CHP ise Türklerin Baas'ıdır. Mecliste CHP'lilere darbecisiniz dedim alındılar. Çıkın 12 Mart yanlıştı deyin, 28 Şubat yanlıştı deyin! Diyemezler.
 
-Eğer Kılıçdaroğlu ve ekibi darbeye karşıyız diyorlarsa çıkıp Merve Kavakçı'yı meclis'ten atan zihniyete yanlıştı desinler. Bir daha hiçkimse bu milletin çocuklarını tahkir edemeyecek.
 
-MİT tırlarına operasyon yapıldığında Kılıçdaroğlu suskundu. Şimdi o paralelci yapının diliyle MİT Müsteşarlığına saldırıyor.
 
-Gün imtihan günüdür. Herkes yaptıklarının ve bu ülkede demokrasiye yönelik tavırlarının hesabını da görecek, demokrasi yanında yeraldığında  mükafatını da  görecek
 
-İşte Ak Parti demokrasiye sahip çıkmanın mükafatını görüyor. AK Parti demek milletin birliği, beraberliği, bütünlüğü demek.
 
-AK Parti kadroları görevdeyken kimse milletin arasına fitne koymaya başarılı olamayacak.
 
-HDP, 6-7 Ekim'de kendisinden farklı düşünen herkese baskı yaptı.
banner5

Yorum Gönder

@name x