Davaya bebeğin babasıda dahil oldu
banner40

banner39

Davaya bebeğin babasıda dahil oldu

24 Nisan 2014 Perşembe 14:12

Gölcük'te bayram tatili için 2 aylık bebeğini evde ölüme terkeden sınıf öğretmeni Seçil Müge Doğanay'ın yargılandığı davanın duruşmasında ilginç bir gelişme yaşandı. Bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A. avukatı aracılığı ile davaya müdahil olup Doğanay'dan şikayetçi oldu.

Davaya bebeğin babasıda dahil oldu
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 2 aylık bebeğini evde tek başına bırakarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen anne ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Zanlı annenin bebeğinin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A.'nın avukatı, duruşmaya müdahil olarak katıldı. Avukat Yunus Ercan, tutuklu bulunan anneden şikayetçi oldu.
 
KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLMİŞTİ

Olay, geçen yıl ekim ayı içerisinde Gölcük ilçesinde meydana gelmişti. Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan anne Seçil M.D. (35) iddiaya göre, 'Berk' ismini verdiği 2 aylık bebeğini evde tek başına bırakarak 9 günlük Kurban Bayramı tatiline gitmişti. Bebek evde açlıktan ölmüştü. Anne Seçil M.D. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Berk bebeğin cenazesi ise DNA tespit çalışmalarının ardından 15 günlük süre içinde öğretmenin ailesi tarafından da teslim alınmayınca, kasım ayında Gölcük'teki 17 Ağustos Deprem Mezarlığı'nda bulunan kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. 
 
Kocaeli Adliyesi'nde Seçil M.D.'nin iddianamesi hazırlandı. İddianamede, şüpheli anne Seçil M.D. için 20 yıldan 25 yıla kadar hapis talep edilmişti. Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmişti. 
 
BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU

Davayla ilgili ikinci duruşma Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, Seçil M.D., babası, kız kardeşi ve avukatı Murat Yaman yanı sıra ölen bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A.'nın avukatı Yunus Ercan katıldı. Avukat Yunus Ercan, davaya müdahil ve sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Avukatların savunmasının ardından mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 10 Haziran tarihine erteledi.


*milliyet
banner5

Yorum Gönder

@name x