Çorum'un yeni otobüsleri temmuzda sefere çıkacak
banner40

banner39

Çorum'un yeni otobüsleri temmuzda sefere çıkacak

05 Haziran 2018 Salı 12:32

Çorum'da hizmet veren özel halk otobüslerinin yenilenmesi içi başlatılan çalışmalarda sona gelindiği ve yeni otobüslerin temmuz ayından itibaren seferlere çıkmaya başlayacağı bildirildi.

Çorum'un yeni otobüsleri temmuzda sefere çıkacak
 Çorum'da hizmet veren özel halk otobüslerinin yenilenmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindiği ve yeni otobüslerin temmuz ayından itibaren seferlere çıkmaya başlayacağı bildirildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaptığı yazılı açıklamada, 2008 yılından bu yana kentte hizmet veren özel halk otobüslerinin ekonomik ömrünü tamamlaması ve çağın gereklerine cevap verememesi nedeniyle değiştirilmesine karar verdiklerini belirtti. 

Yeni otobüslerin renginin de anketle vatandaşlar tarafından belirlendiğini hatırlatan Candan, "Klimalı, engelli rampalı, telefon şarj fonksiyonlu, ergonomik otobüslerimiz temmuz ayından itibaren vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Çağın ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin tercihleri ile belirlenen otobüslerimiz katılımcı belediyeciliğin en önemli göstergelerindendir biri." ifadelerini kullandı. 

Mevcut otobüs güzergahının yenilenmesi için de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Candan, "Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz yeni güzergahları belirleme hususundaki çalışmalarını sürdürüyor. Yeni otobüs, yeni güzergah, yepyeni hizmet anlayışıyla toplu taşımanın hemşehrilerimizin memnuniyet seviyesini zirveye taşımasını hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x