Çorum'dan Halisdemir davasının karar duruşmasına katılım
banner40

banner39

Çorum'dan Halisdemir davasının karar duruşmasına katılım

19 Nisan 2018 Perşembe 10:59

Çorum'da bir yerel gazetenin çağrısı üzerine organize olan vatandaşlar, Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesine ilişkin 18 kişinin yargılandığı davanın karar duruşmasını izlemek üzere Çorum'dan Ankara'ya hareket etti.

Çorum'dan Halisdemir davasının karar duruşmasına katılım
 Çorum'da bir yerel gazetenin çağrısıyla organize olan vatandaşlar, darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesine ilişkin 18 kişinin yargılandığı davanın karar duruşmasını izlemek üzere Çorum'dan Ankara'ya hareket etti. 

"Çorum 15 Temmuz şehitlerinin ve gazilerinin yanında" yazılı afişlerin asıldığı 6 araçtan oluşan konvoy, sabah namazının kılınmasının ardından Akşemseddin Cami önünden yola çıktı.

Çorum Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Taşkan, yola çıkmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, karar duruşmasını izlemek üzere Sincan'a gitmek için toplandıklarını söyledi. 

Çorum'un şehitlerine ve gazilerine her zaman sahip çıktığını belirten Taşkan, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in, darbenin seyrini değiştiren bir kahraman olduğunu, bu nedenle karar duruşmasını takip edip, Halisdemir'in yakınlarına moral vermek istediklerini kaydetti. 

Taşkan, "Umuyoruz ki bu davadan FETÖ'cü hainlere en ağır cezalar çıksın ve biraz olsun gönlümüz rahatlasın." dedi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x