Çorum TSO yöneticileri gazetecilerle bir araya geldi
banner40

banner39

Çorum TSO yöneticileri gazetecilerle bir araya geldi

09 Şubat 2018 Cuma 10:15

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Çetin Başaranhıncal (sağ 2) ve TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş (sağ 3) ile yönetim kurulu üyeleriyle bir restoranda kentteki basın kuruluşlarında çalışan görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Çorum TSO yöneticileri gazetecilerle bir araya geldi
 Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, "Çalışanlarımızın, işverenlerimizin yaşadığı zorluklar kadar basın çalışanların da karşılaştığı zorluklar var." dedi.
Başaranhıncal, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir restoranda kentteki basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerle bir araya geldi.

Gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Başaranhıncal, şunları kaydetti:

"İş yoğunluğu nedeniyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde sizlerle bir araya gelemedik. Basın bizim elimiz, ayağımız, gözümüz kulağımız. İnşallah bir gün iş adamlarımızın, sanayicilerimizin de kutlayacağı günü olur. Geç de olsa Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyoruz. Çalışanlarımızın, işverenlerimizin yaşadığı zorluklar kadar basın çalışanlarında karşılaştığı zorluklar var. Bir işletmede sabit yerde çalışmayla haber peşinde yazı-kışı, gecesi gündüzü olmadan koşturduğunuzu biliyorum."

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x