Cinayet zanlısı evindeki gizli bölmede yakalandı
banner40

banner39

Cinayet zanlısı evindeki gizli bölmede yakalandı

09 Şubat 2016 Salı 14:58

- Rize'de iki kardeşi öldürdükten sonra kaçtığı iddiasıyla aranan zanlı, 5 ay sonra evinin zemininde yaptırdığı gizli bölmede yakalandı

Cinayet zanlısı evindeki gizli bölmede yakalandı
 Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki silahlı kavgada iki kardeşi öldürdükten sonra kaçtığı iddiasıyla aranan zanlı, 5 ay sonra evinin zemininde yaptırdığı gizli bölmede yakalandı.
Jandarma ekipleri, zanlı Mehmet K'nın ilçeye bağlı Çayırdüzü köyündeki evinde yaptığı incelemede, oturma odasında bazı döşeme tahtalarının sallandığını fark etti. Durumdan şüphelenen ekipler, zemindeki tahtaları inceledi ve bazılarının çıktığını tespit etti.

Tahtaları kaldıran ekipler, zeminin altında gizli bölme olduğunu gördü. Ekipler, bu bölümde yaptıkları aramada, firari zanlı Mehmet K'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Mehmet K, jandarmadaki işlemlerin ardından Pazar Adliyesine sevk edildi.

Çamlıhemşin Kaymakamlığı önünde, 31 Ağustos 2015'de, Ali K. ve oğlu Mehmet K. ile akrabaları Mustafa K. (54) ve kardeşi Mehmet K. (51) arasında tartışma yaşanmıştı. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahla vurulan Mustafa K. ve kardeşi Mehmet K, kaldırıldığı Kaçkar Devlet Hastahanesinde hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan Ali K. ele geçirilmiş, oğlu Mehmet K. ise 5 aydır aranıyordu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x