Camiden hırsızlık güvenlik kamerasında
banner40

banner39

Camiden hırsızlık güvenlik kamerasında

11 Ekim 2017 Çarşamba 15:28

Bartın'ın Amasra ilçesinde bir camideki yardım kasasından para çalarken yakalanan zanlı tutuklandı. Daha önce 2 kez daha aynı yöntemle aynı camide hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlının, üst aramasında tarihi değeri olan ve başka yerden çalındığı tahmin edilen kama, sikke, gümüş ve altın yüzükler bulunurken, hırsızlık anı caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Camiden hırsızlık güvenlik kamerasında
 Bartın'ın Amasra ilçesinde bir camideki yardım kasasından para çalarken yakalanan şüphelinin hırsızlık anı kameralara yanısıdı. 
Alınan bilgiye göre, dün Kum Mahallesi General Mithat Ceylan Caddesi'nde, camide hırsızlık yapıldığını fark eden İskele Camisi imamı, kapıyı dışarıdan kilitleyerek durumu polis ekiplerine bildirdi. 

Elindeki tel aparat ile sadaka kasasından yaklaşık 450 lira aldığı belirlenen M.Ç. (44), polis ekiplerince suçüstü yakalandı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı. 

Daha önce 2 kez daha aynı yöntemle aynı camide hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlının, üst aramasında tarihi değeri olan ve başka yerden çalındığı tahmin edilen kama, sikke, gümüş ve altın yüzükler bulundu. 

Öte yandan hırsızlık anı caminin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, zanlının camiye girmesi, güvenlik kamerasının görüş açısını değiştirmesi ve kasadan tel aparat yardımıyla paraları alması yer alıyor. Sonrasında güvenlik kamerasının görüş açısını eski konumuna getiren şüphelinin daha önce kasadan paraları almak için hazırladığı tel düzeneği cami halısının altına sakladığı görülüyor.

Kayıtlarda ayrıca cami imamının içerideki hırsızı fark edip kapıyı dışarıdan kilitlemesi ve zanlının polis ekiplerince suçüstü yakalanması yer alıyor.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x