Burak son yolculuğuna uğurlanıyor
banner40

banner39

Burak son yolculuğuna uğurlanıyor

13 Mart 2014 Perşembe 17:14

Berkin Elvan’ın cenazesinden sonra dün akşam saatlerinde Kasımpaşa Kulaksız’da Burakcan Karamanoğlu (22) başına isabet eden kurşunla can verdi.

Burak son yolculuğuna uğurlanıyor
Burakcan’ın ölümünü duyan ve sosyal medyadan yapılan çağrılarla mahalleye gelen binlerce kişi slogan atarak Okmeydanı’na yürümek istedi. Baba Halil Karamanoğlu "Benim sağ ve solla herhangi bir işim yok. Biz hep beraber Türk milletiyiz, Türküz. Bizim vatanımız tek. Bu olayları tasvip etmiyoruz. Herkesin evladı var. Benim canım yanıyor. Yazık günah bu millete, bu çocuklara yazık. Bütün gençlere yazık" dedi. Burakcan, Konak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından büyük kalabalık eşliğinde omuzlarda Piyale Paşa Cami’ne getirildi. Burakcan dualar ve sloganlar eşliğinde Giresun’a uğurlanıyor.

Kasımpaşa, Kulaksız, Dörtyol, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda karşıt görüşlü iki grup arasında yaşanan gerginlik kısa sürede çatışmaya dönüşmüştü. Tekbir getiren gruptakilerden bazılarının ellerinde sopa olduğu görüldü.
OKMEYDANI'NDA GERGİNLİK

Bu grup ile, Okmeydanı'nda Berkin Elvan ailesinin evinin çevresinde bekleyen diğer gruptakiler ile kavgaya tutuştu. Bu sırada silah sesleri duyuldu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, biri de Kasımpaşa'daki Deniz Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve  Deniz Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burakcan Karamanoğlu kurtarılamadı.

hürriyet
banner5

Yorum Gönder

@name x