Bugünkü çaylar Soma'ya!
banner40

banner39

Bugünkü çaylar Soma'ya!

20 Mayıs 2014 Salı 11:31

Karabüklü çaycı Yıldız: "Vatandaşımız da bu duyarlılığa destek oluyor. Bir çay içseler bile 10-20 çay parası veren oluyor"

Bugünkü çaylar Soma'ya!
Karabük'te çaycılık yapan Ramazan Yıldız, bir günlük gelirini Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasının mağdurlarına bağışladı.
Kent merkezindeki Altınmakas Pasajı'nda çaycılık yapan Ramazan Yıldız (41), iş yerinin camına "Bugünkü hasılatın tamamı, Soma'daki maden ocağında şehit olan kardeşlerimizin eş ve çocuklarına gönderilecektir. Bugün bizden çay ve meşrubat içen, bize destek veren bütün dostlarımızdan duamız eksik olmasın. Allah razı olsun" yazılı duyuru astı.

Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin de işçilikten geldiğini, işsizliğin ve ekmek kavgasının ne olduğunu iyi bildiğini söyledi.

Ailesiyle "Soma'daki ailelere nasıl yardımda bulunabiliriz" diye düşündüklerini ve bir günlük hasılatı gönderme kararı aldıklarını belirten Yıldız, "Günlerdir televizyonda haberlere bakıyoruz. İçimize sığdıramadım. Benim de katkım olsun istedim. Vatandaşımız da bu duyarlığa destek oluyor. Bir çay içseler bile 10-20 çay parası veren oluyor. Bugün normal hasılatımızın 2-3 katına ulaşacağıma eminim" diye konuştu. 

Yıldız, bir günlük hasılatı Başbakanlığın açtığı yardım hesabına yatırdığını sözlerine ekledi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x