"Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz"
banner40

banner39

"Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz"

23 Ağustos 2018 Perşembe 12:03

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk: "Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz. Hepimiz üzerimize düşeni yapalım, işimiz iyi yapalım"

"Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz"

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, " Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz. Hepimiz üzerimize düşeni yapalım, işimiz iyi yapalım." dedi.

Öztürk, Eynesil ilçesindeki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, son iki haftadır Türkiye'ye ekonomik anlamda bir operasyon yapıldığını söyledi.

Bunun arka planında Türkiye'nin düşmanları olduğunu belirten Öztürk, "Bu ifadeyi özellikle kullanmak istiyorum. Bu saldırı rekabetten çok, bir düşmanca saldırıdır. Türkiye'ye gerek dijital anlamda, gerekse sözlü anlamda ekonomik bir saldırı başladı." dedi.

Öztürk, varlığın devamı, bağımsızlık ve geleceğin teminat altına alınması için mücadeleye devam edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mücadele sadece sahada topla tüfekle olmuyor. Ekonomik alanda da oluyor. Şu anda ekonomik saldırı altındayız. Ama bununda üstesinden geleceğiz. Biraz sıkıntı çekeceğiz, biraz keyfimiz kaçacak, ağzımızın tadı kaçacak. Terörü son noktaya getirip köşeye sıkıştırdık artık, ama şimdi bize ekonomik terörle saldırıyorlar. Yarın da başka yol bulacaklar. Bu topraklarda yaşayacaksak mücadele edeceğiz. Hepimiz üzerimize düşeni yapalım, işimiz iyi yapalım."

Ekonomik olarak çok üretmek zorunda olunduğunun altını çizen Öztürk, "Daha az tüketmek, tüketmediğimizi, tasarruf ettiğimizi ihraç edip cari açığımızı kapatmak zorundayız. Cari açığımızı kapattığımız müddetçe onlar doları yükseltse de bize çok önemli tahribat yapamazlar. Bir türbülansa girdik, neticede bununda üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle." değerlendirmesinde bulundu. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x