Bozkurt’ta 10 hizmetin açılışı, 4 hizmetin tanıtımı yapıldı
banner40

banner39

Bozkurt’ta 10 hizmetin açılışı, 4 hizmetin tanıtımı yapıldı

25 Eylül 2016 Pazar 10:36

Kastamonu Üniversitesi Bozkurt İsmail Eroğuz Meslek Yüksekokulu ve beraberindeki 9 yeni hizmetin açılışı Bozkurt'ta düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı.

Bozkurt’ta 10 hizmetin açılışı, 4 hizmetin tanıtımı yapıldı
  Bozkurt ilçesinde İsmail Eroğuz Meslek Yüksekokulu ve beraberindeki 9 yeni hizmetin açılışı gerçekleştirildi.
İlçenin Sınarcık mevkisinde açılışı gerçekleştirilen Bozkurt İsmail Eroğuz Meslek Yüksekokulu'nun bahçesinde düzenlenen törende, yapımları tamamlanan  erkek öğrenci yurdu, kız öğrenci yurdu, özel kız öğrenci yurdu, Kazım Özcan Parkı, Ezine Caddesi içme suyu hattı ve parke kaplama çalışması, Bozkurt Belediyesi itfaiye ve lojistik destek birimi, Sınarcık parkı, 30 Ağustos Zafer Meydanı ve Yıldız Teksitil Fabrikası'nın da  açılışları yapıldı.

Açılış programında ayrıca ilçede yapılması planlanan, kültür merkezi, şehirler arası otobüs ve minibüs terminali, Türk Tarih Meydanı ve yürüyüş yolunun proje tanıtımı yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Bozkurt ilçesinin hızla geliştiğini belirterek şunları söyledi:

"2012 yılında idareci tayiniyle çalışmalarına başladığımız ve bugüne gelen Bozkurt Meslek Yüksekokulu çalışmalarımız artık taçlandı. Bugün itibarıyla 218 talebesiyle hizmet verip hizmet alacağımız meslek yüksekokulumuz kendi binasına kavuşmuş oldu. Bu binada eğitim öğretim görecek gençler sizlerin çocuklarıdır. Sizlere emanettir. Sizlerin evdeki öz evladınızdır, onlara lütfen sahip çıkınız hepinize onları emanet ediyorum."

Rektör Aydın ayrıca, yüksekokulun yapılmasında öncülük eden  Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Yüksekokul Yaptırma Derneği Başkanı Hasan Kuz, Bozkurt'taki dernekler ve Bozkurt Meslek Yüksekokulu inşaatının büyük bölümünü yaptıran Eroğuz ailesine teşekkür etti.

Bozkurt Kaymakam Vekili Recep Koşal da konuşmasında yüksekokulun Bozkurt ilçesine yakıştığını belirterek, "İnşallah bu okulda vatan millet sevdalısı nesiller yetişir." dedi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x