Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
banner40

banner39

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

31 Ağustos 2016 Çarşamba 11:49

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yol kenarındaki ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan ve babasıyla aynı iş yerinde çalışan Tunahan Çakırca (19), olay yerinde hayatını kaybetti. unahan Çakırca'nın, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümü öğrencisi olduğu, yaz tatilinde okul harçlığını çıkarmak için babasının çalıştığı dinlenme tesisinde garsonluk yaptığı öğrenildi.

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
 Bolu'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'ndaki bir dinlenme tesisindeki gece vardiyasından çıkarak evine giden Aydın Çakırca (42) idaresindeki 14 BU 575 plakalı otomobil, D-100 karayolu Bolu Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde şarampole devrildi.

Yol kenarındaki ağaca çarparak durabilen otomobilde bulunan ve babasıyla aynı iş yerinde çalışan Tunahan Çakırca (19), olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücüsü ve Emre Gündoğan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisinde tedavi altına alındı.

Tunahan Çakırca'nın cesedi, sıkıştığı yerden Bolu Belediyesi İtfaiyesi Kaza Kırım ekiplerince çıkartılarak aynı hastanenin morguna gönderildi.

Bu arada, Tunahan Çakırca'nın, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümü öğrencisi olduğu, yaz tatilinde okul harçlığını çıkarmak için babasının çalıştığı dinlenme tesisinde garsonluk yaptığı öğrenildi. 

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x