Bolu Belediyesi’nden engelli bireylere tekerlekli sandalye armağanı
banner40

banner39

Bolu Belediyesi’nden engelli bireylere tekerlekli sandalye armağanı

27 Mart 2024 Çarşamba 17:02

Tanju Özcan: “Tekerlekli sandalye ihtiyacını tamamen karşılayan tek belediyeyiz”

Bolu Belediyesi’nden engelli bireylere tekerlekli sandalye armağanı
 Bolu Belediyesi onlarca engelli bireye daha tekerlekli sandalye armağan etti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’de tekerlekli sandalye ihtiyacını tamamen karşılayabilen tek belediye olduklarını belirerek, “Seçimlerden sonra bana gelen tebrik çiçeklerini satıp akülü ve tekerlekli sandalye almıştık. İnşallah bu uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
5 yılda sosyal belediyelik alanında önemli çalışmalara imza atan Bolu Belediyesi’nin engellilere desteği artarak devam ediyor.

Binlerce engelli bireyin akülü ve tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayan Tanju Özcan yönetimindeki Bolu Belediyesi, onlarca engelli bireye daha tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelli bireylere dağıtılacak sandalyeler ile ilgili bilgiler almak üzere Solmaz Ana Aşevi’ni ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Şuanda bizden tekerlekli sandalye talep eden herkese yardımcı oluyoruz. Biz eksik kalırsak hayırseverlerimizden destek alıyoruz. Herhalde Türkiye’de tekerlekli sandalye ihtiyacını tamamen karşılayabilen tek belediyeyiz.” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert’ten bilgiler alan Özcan, seçimlerden sonra gönderilecek tebrik çiçeklerini yine ihtiyaç sahipleri için kullanacaklarını belirterek, “Hatırlar mısınız seçimlerden sonra bana gelen tebrik çiçeklerini satıp akülü ve tekerlekli sandalye almıştık. İnşallah bu uygulamaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse yeniden seçileceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza duyurayım: Bana gönderecekleri çiçekleri yine satıp, medikal malzeme alımında kullanacağız.” diye konuştu.

Yaşlı sayısı, tekerlekli sandalye ihtiyacı ve yemek yardımlarının 5 kat arttığının bilgisi verilmesi üzerine Özcan, “Evet nüfus yaşlanıyor. İhtiyaç sahibi yaşlılarımız artıyor tabi. O yüzden evde temizlik, evde bakım hizmetlerini arttırdık, arttırmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 Bolu Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x