Bölgenin en büyük gençlik merkezi Giresun'a yapılıyor
banner40

banner39

Bölgenin en büyük gençlik merkezi Giresun'a yapılıyor

10 Ocak 2014 Cuma 13:18

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, İl Özel İdaresi tarafından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük gençlik merkezini Giresun'a kazandırdıklarını söyledi.

Bölgenin en büyük gençlik merkezi Giresun'a yapılıyor
Öden, Tayyaredüzü Mahallesi'nde yapımı süren gençlik merkezinde incelemelerde bulundu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öden, 27 dönüm alan üzerine yapımı süren merkezin Karadeniz Bölgesi'nin en büyük gençlik merkezi olacağını belirtti.

Merkezin mart ayının ortalarında hizmete gireceğini kaydeden Öden, "Bu tesis Giresun ve Giresun halkına hayırlı olur inşallah. Böylesine önemli bir yatırımı Giresun halkına kazandırdığımız için mutluyuz" dedi. 

Merkez içinde, spor sahaları ve sosyal alanlar bulunacağını kaydeden Öden, "İki futbol sahası, yine basketbol sahalarımız bu merkezde yer alacak. Çocuklarımız ile engellilerimize özel oyun grup alanları, sosyal tesisler ile yürüyüş parkurlarımız merkez içinde yer alacak. Giresun halkı günlerini dolu dolu geçirebilecekleri bir yatırıma kavuşmak üzere" diye konuştu.

Öden, merkezin 6 milyon liraya mal olacağını sözlerine ekledi. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x