Bir teşekkürde Trabzon halkına
banner40

banner39

Bir teşekkürde Trabzon halkına

16 Haziran 2014 Pazartesi 13:23

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Alanı'nda yapılan toplu açılış programına yoğun katılımlarından ve misafirperverliklerinden dolayı Trabzonlu hemşehrilerine teşekkür etti

Bir teşekkürde Trabzon halkına
Başkan Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan'ın Trabzon sevdalısı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
"Her fırsatta Trabzon'umuzu ziyaret eden Sayın Başbakanımız bu şehre ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiştir. Her zaman Başbakanına destek veren ve sahip çıkan vefakar Trabzon halkı bir kez daha Başbakanına sahip çıkmıştır. Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Başbakanımız şehrimizden mutlu olarak ayrılmıştır.

Ziyarette Başbakanımıza Trabzon'da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verip desteklerinin devamını istedik. Sayın Başbakanımız Trabzon'a destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, 'Biz Trabzon'un taleplerini her zaman dikkate aldık ve yapmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da Trabzon'a destek vermeye devam edeceğiz' şeklindeki ifadelerle, şehrin yanında olmayı sürdüreceklerini dile getirmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir."

Gümrükçüoğlu, şehre, bölgeye ve ülkeye çok büyük hizmetler veren Başbakan Erdoğan'a Trabzon halkı adına şükranlarını sunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir Trabzon sevdalısı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Sayın Başbakanımızla birlikte şehrimize gelen bakanlarımıza, milletvekillerimize, bürokratlarımıza ve iş adamlarımıza Trabzon halkı adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Kadirşinas Trabzonlu hemşehrilerimin bundan sonra da Sayın Başbakanımızın arkasında olmaya devam edeceklerine olan inancımı ifade ediyorum. Atatürk Alanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine yoğun ilgi gösteren Trabzonlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x