Belediyecilik bütün ilçelere ulaştırılacak
banner40

banner39

Belediyecilik bütün ilçelere ulaştırılacak

12 Şubat 2014 Çarşamba 16:48

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’da 5 yılda yapılan belediyecilik hizmetlerinı büyükşehir ile birlikte ilçelerede ulaştıracaklarını söyledi.

Belediyecilik bütün ilçelere ulaştırılacak
İlçe ziyaretleri sırasında vatandaşların, "Başkanım Trabzon'da yapılan hizmetleri ilçemizde de görmek istiyoruz" sözleriyle karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, "Biz Trabzon'da AK Belediyecilik anlayışıyla, hükümetimizin de desteğiyle önemli yatırımlar yaptık. Aynı hizmetleri AK Belediyecilik ile Trabzon'un tüm ilçelerine ulaştırmak amacındayız" cevabını veriyor.

SADECE ATASU BARAJINI BİTİRSİNLER YETER DİYENLER 2 YILDIR ATASU'NUN SUYUNU İÇİYORLAR

Başkan Gümrükçüoğlu, "2004-2009 döneminde Trabzon'da belediyecilik hizmetleri bakımından kayıp yıllar olmuştu. 2009 yılından itibaren Ak Belediyecilik göreve geldikten sonra Trabzon, artık dev projeleri konuşmayı başladı. Ayasofya'nin çevresinin ne kadar güzelleştiği gördü. EYOF Hatıra Parkı'nı gördü, Meydan Parkı'nı, yürüyüş yolunu gördü. Yeni alının 45 çevre dostu otobüsü gördü. Erdoğdu Yolu'nu, Kanuni Bulvarı'nı, Uğurlu Karşıyaka yolunun yapıldığını gördü. Atasu Barajı'nın bitirildiğini, kentsel dönüşümde Trabzon'un Türkiye örneği olmasını yaşadı. Bunun gibi onlarca örneği vermek mümkün. Biz bunları vaat ederken 'Bunlar gökteki yıldızları vaat ediyorlar. Sadece Atasu Barajı'nı bitirsinler yeter' diyenler 2 yılı aşkın süredir Trabzon'un Atasu Barajı'ndan gelen suyu içtiklerini bildiklerini umuyorum" dedi.

TRABZON HALKI YAPILANLARI UNUTMAZ

Trabzon'un seyyar sorununun artık konuşulmadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Göreve geldikten sonra seyyar konusunda çok şikayet aldık. İlk ele aldığımız konuların başında bu geldi. 3 aylık bir hazırlıkla birlikte esnafımızın ve seyyarımızın mağdur edilmediği ve Türkiye'de bir ilk olarak hiçbir çatışma ortamı olmadan kararlılıkla bu konunun üzerine giderek çözümü oluşturduk. Şimdi Trabzon'da seyyar sorunu yaşanmıyor. Bizi hiçbir şey yapmamakla eleştirenlen bu yapılanları halkın unuttuğunu zannediyorsalar yanılıyor" ifadelerine yer verdi.

haberler.com
banner5

Yorum Gönder

@name x