BELEDİYE BAŞKANINDAN GENÇ SPORCULARA DESTEK
banner40

banner39

BELEDİYE BAŞKANINDAN GENÇ SPORCULARA DESTEK

21 Şubat 2024 Çarşamba 10:15

Bartın Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü'nde sporcularına spor malzemesi dağıttı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN GENÇ SPORCULARA DESTEK
Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ile birlikte Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü'ne gelen Başkanı Pekmezci, burada genç sporcularla tek tek tokalaşarak her birine ayrı ayrı spor malzemelerini verdi.
 
Geçmişte boks sporcusu olan Başkanı Pekmezci, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Her yaştan çocuğun sporla buluşmasının önemine dikkat çeken Başkanı Pekmezci, "Bayburt Belediyesi olarak çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir imar ederken onların da okul hayatlarının yanında sporla buluşmalarını arzu ediyoruz. Sporcularımıza her türlü imkanı sağlamaya gayret ediyoruz" dedi.
 
Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Başkanı Esmani Kaban, Yönetim Kurulu Üyesi Benal Akburak, Kulüp Antrenörü Bekir Paşaoğlu ve Boks Milli Takımı Antrenörü Hakan Paşaoğlu'nun da hazır bulunduğu malzeme dağıtım töreni, Başkanımız Pekmezci'nin sporcularla hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Bartın Belediyesi

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x