Bekle bizi Köln!
banner40

banner39

Bekle bizi Köln!

01 Nisan 2015 Çarşamba 13:18

Ankara’da yapılan “Her yönüyle Trabzon etkinlikleri” gelecek yıl Almanya’nın Köln kentine taşınıyor. Dortmund Belediyesi’nin de istediği etkinlikler için Köln kentinin daha ideal olduğunu öne süren Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Genel Başkan Salih Altınışık ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Bekle bizi Köln!
Altınışık’a en büyük desteği AR-GE Başkanı Sait Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Sancak, Mete Teoman, Gülten Genç Ayvaz, Ali Bulut, Fevzullah Yurtsever, Mehmet Ekşi, Fetin Karaca, Kadın Kolları Başkanı Neşe Tozun veriyor.

Trabzonlu başarılı iş adamı Hasan Çelik ile birlikte Ali Kemal Akbaş da Dernek Genel Başkanının danışmanlıklarını yapıyorlar.

TRABZON’A GELİYORLAR

Bu arada, Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Ankara Trabzon Vakfı Yönetim ve Dortmund Belediye yetkilileri Trabzon’da buluşacak. Bugünlerde kente gelmeleri beklenen ekip Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayacak ve ayrıca Köln’de gerçekleşecek olan “her yönüyle Trabzon etkinliklerinin 10’uncu için fikir alışverişinde bulunacaklar.


Taka Online

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x