Bebeğini çöpe atıp markete gitti!
banner40

banner39

Bebeğini çöpe atıp markete gitti!

09 Mayıs 2014 Cuma 10:06

Bir kadın, tekerlekli alışveriş çantasıyla taşıdığı bebeği çöp konteynırına attı. İhbar üzerine polis tarafından bulunan iki günlük bebek tedavi altına aldı

Bebeğini çöpe atıp markete gitti!
Bu skandal olay İstanbul Pendik'te yaşandı. Çöp konteynırında henüz iki günlük bir bebek bulundu.

Polis hemen çevredeki kamera görüntülerini incelemeyen aldı ve bebeği çöpe bırakan kadının olaydan sonra aynı bölgedeki bir markete girdiğini, kredi kartı ile alışveriş yaptığını saptadı.

Kredi kartından kimliği saptanan 40 yaşındaki K.E. adlı kadın yakalanarak tutuklandı.

Vatandaşlar, 5 mayıs günü Ahmet Yesevi Caddesi'nde bir çöp konteynırının içine canlı olarak bir bebeğin bırakılmış olduğunu gördü.

Hemen 155'i arayan vatandaşlar, ihbarda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılarak kız bebek kurtarıldı. Söz konusu bölge ve çevresinde yer alan kamera görüntülerine ait kayıtları tek tek inceleyen polis, bir bayanın tekerlekli alışveriş çantasında taşıdığı bebeği çantadan çıkartarak çöp konteynırına bıraktığını ve hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden çanta ile uzaklaştığını tespit etti.

Polis, şüpheli kadının alışveriş çantasından kurtulduğunu ve olaydan sonra aynı bölgede yer alan bir markete girdiğini belirledi.

KREDİ KARTIYLA YAKALANDI

Kadının marketin kamera görüntülerinden kredi kartı ile alışveriş yaptığı saptandı. Bebeğin annesi olduğu iddia edilen şüpheli K.E.'nin açık kimliği alışveriş yaptığı kredi kartından tespit edildi. Olaydan bir gün sonra yakalanan K.E., tutuklandı. Evli ve 4 çocuğu olduğu ortaya çıkan K.E.'nin, terk ettiği bebeğin gayrı meşru bir ilişkiden meydana gelme ihtimaline karşın soruşturma başlatıldı. K.E. emniyetteki ifadesinde "Çok pişmanım" diye konuştu.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Bebeğin annesi olduğu öne sürülen K.E. isimli kadının, iki günlük kız bebeği tekerlekli alışveriş çantası ile taşıdığı görülüyor. Bebeği çöp konteynırına bırakan K.E., daha sonra markete girerek alışveriş yapıyor.
banner5

Yorum Gönder

@name x