BBPi'nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü
banner40

banner39

BBPi'nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü

30 Ocak 2014 Perşembe 10:20

BBP Gümüşhane İl Başkanı Taşkın: "Türkiye'nin itibarı, siyasetin yüz akı olmuş partimiz, tertemiz mazisi, tecrübeli kadroları ve projeleri ile ülkemizi yönetmeye ve hepimizin hayali olan milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmeye hazırdır"

BBPi'nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Türkiye’nin itibarı, siyasetin yüz akı olmuş partilerinin tertemiz mazisi, tecrübeli kadroları ve projeleri ile Türkiye’yi yönetmeye ve herkesin hayali olan milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmeye hazır olduklarını bildirdi.
Taşkın, Büyük Birlik Partisi’nin kuruluşunun 21. Yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kuruluşundan bugünlere gelene kadar yüreğini ortaya koyan vaktini, fikrini, nakdini, enerjisini, emeğini karşılık beklemeden vatana hizmet etmek için çaba harcayan bir siyasi kuruluş olduklarını belirtti.

Büyük Birlik Partisi kadrolarının, her zamankinden daha fazla vatan sevgisi, milli  irade, milli birlik ve milli mücadele ruhuyla hareket etiklerini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

“Dayandığımız temel değerler, kavramlar, kurumlarla kendimize yeni bir yol haritası çizeceğiz. Yeni bir medeniyetinin öncüleri olarak siyaset sahnesindeki yerimizi koruyacağız. Bu toprağın tarihine, halkına, bu halkın imanına, kültürüne, kimliğine sahip çıkacağız. Siyaseti meslek algısıyla yapmayan bizler, bu milletin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanan bizler, bu mirasa sahip çıkacak ve hadim olacağız. Türkiye'nin itibarı, siyasetin yüz akı olmuş partimiz, tertemiz mazisi, tecrübeli kadroları ve projeleri ile ülkemizi yönetmeye ve hepimizin hayali olan milletin muktedir iktidarını gerçekleştirmeye hazırdır.”

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x