BAYRAMDA 3 GÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ
banner40

banner39

BAYRAMDA 3 GÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ

09 Nisan 2024 Salı 11:15

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediyesi olarak Ramazan Bayramı'na özel hazırlıkları tamamladıklarını söylerken bayramda 3 gün şehir içi toplu taşımanın ücretsiz olacağını duyurdu.

BAYRAMDA 3 GÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Ramazan Bayramı boyunca ekiplerin sahada olacağını belirterek Tokat Belediyesi olarak Ramazan Bayramına özel hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Bayramda 3 gün şehiriçi toplu taşıma ücretsiz

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Rahmet iklimi Ramazan ayının sonuna geldik. Ramazan Bayramı'nı inşallah hep birlikte kucaklayacağız. Tokat Belediyesi olarak sizler için Ramazan Bayramı'na özel hazırlıklarımızı tamamladık. Bu Ramazan Bayramı'nda siz değerli hemşerilerimiz için toplu ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Bayramın üç günü şehir içi toplu ulaşımımız herkes için ücretsiz olacak. Arefe günü ise sabah 8'den itibaren Cumhuriyet Meydanı'ndan gün boyu mezarlıklarımıza servis hizmetimiz olacaktır." dedi.

Tüm birimler hizmete devam edecek

Tokat Belediyesi'nin tüm birimlerinin hizmet etmeye devam edeceğini bildiren Başkan Yazıcıoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bir yandan zabıta müdürlüğü ekiplerimiz gıda denetimlerini sürdürürken, Bir yandan da temizlik, itfaiye ve park bahçeler müdürlüklerimiz bayram sürecinde sahada olacaklar. Temel belediyecilik hizmetlerimiz kapsamında şehrimizin parklarını, mezarlıklarını, ana arterlerini sizler için hazırlarken bir yandan da bayram süresince siz değerli komşularımızın hemşerilerimizin yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz. Değerli hemşerilerim, Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruçların kabul, ibadetlerimizin makbul olması dileklerimle bayramınızı şimdiden kutlar, hayırlı Ramazanlar dilerim."

Tokat Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x