Bayırbucak Türkmenlerine yardım
banner40

banner39

Bayırbucak Türkmenlerine yardım

06 Şubat 2016 Cumartesi 10:58

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine bir tır yardım gönderildi.

Bayırbucak Türkmenlerine yardım
 AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan kuru gıda, bebek maması, bebek bezi, battaniye ve ayakkabı gibi yardım malzemeleri, parti binası önüne getirilen tıra yüklendi.
AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, burada yaptığı açıklamada, Bafra halkının böyle günlerde büyük bir dayanışma halinde olduğunu ifade etti. Ülke genelinde nüfus oranına göre belki de en çok yardım gönderen ilçelerden birinin Bafr olduğunu dile getiren Yurduseven, "Önceki yıllarda da Pakistan, Körfez, Filistin gibi ülkelerdeki Müslüman kardeşlerimize yardımlar gönderdik. Allah darda ve zorda olanın yanındadır. Bizler de Müslüman kardeşlerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Bafra Belediyesinin desteğiyle Bayırbucak Türkmenlerine kuru gıda, bebek maması, bebek bezi, giyecek, battaniye ve ayakkabı gibi yardımları gönderdiklerini anlatan Yurduseven, "Kadın ve gençlik kollarımız ile yönetimimiz çok çaba sarf etti. Allah yardımcıları olsun. Bizler var oldukça her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in de katıldığı törenin ardından yardım tırı, bölgeye hareket etti. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x