Başkan Kılıç restorasyon çalışmalarını inceledi
banner40

banner39

Başkan Kılıç restorasyon çalışmalarını inceledi

12 Nisan 2019 Cuma 17:15

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore çalışmaları başlatılan Pazar Camisi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Kılıç restorasyon çalışmalarını inceledi

Kılıç, belediye meclis üyeleri Mehmet Devranlı ve Aydın Ekiz ile çalışmaların devam ettiği Pazar Camisi'nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Restorasyon çalışmalarının tarihi dokunun bozulmayacağı şekilde yapılması için her türlü katkıyı sunacaklarını belirten Kılıç, "Eski camilerimiz, yapılarımız genellikle ihlas temeli üzerine kurulmuş eserler. Bu kapsamda Tarihi Pazar Camisi'nin de restorasyon çalışmaları özellikle gelecek nesillerimiz için çok önem arz ediyor. Biz de yapılan bu hizmetlerin takipçisi olacağız. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Toplumun refahını sağlamak adına bütünü kuşatan yaklaşımla hareket ederek bir yol haritasıyla çalışmalara yön vereceklerini anlatan Kılıç, "Çözüm bekleyen önemli sorunlarımız, ilçemizde gerçekleştireceğimiz önemli hizmetler var. Terme'nin kaybedecek zamanı yok. İlçemizi kalkındırmak ve daha modern konuma getirmek için yorulmaksızın var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x