BAŞKAN FIRINCIOĞLU “HER ZAMAN HALKIMIZ İLE İÇ İÇE YAN YANAYIZ”
banner40

banner39

BAŞKAN FIRINCIOĞLU “HER ZAMAN HALKIMIZ İLE İÇ İÇE YAN YANAYIZ”

16 Mart 2024 Cumartesi 11:00

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikle kent merkezinde esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN FIRINCIOĞLU “HER ZAMAN HALKIMIZ İLE İÇ İÇE YAN YANAYIZ”
 Esnaflara hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Fırıncıoğlu, esnafın yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Vatandaşı dinlemek ve anlamak, demokratik bir toplumun temel taşlarından biridir, çünkü ancak böylece insanların gerçek ihtiyaçlarına yanıt verebilir ve onların temsilcisi olabiliriz. Halkımızın refahı ve memnuniyeti benim için birinci önceliktir. Her zaman halkımız ile iç içe yan yanayız. Şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız.

Bu şehirde birlikte yaşıyor, birlikte büyüyoruz. Kentimizin gelişiminde en önemli faktörlerinden biri olan ve ekonomimizin bel kemiğini oluşturan esnaflarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek, daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızı her zaman dinlemeye ve yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Bartın Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x