Başkan Demir: Samsun bu yürüyüşünden asla sapmayacak
banner40

banner39

Başkan Demir: Samsun bu yürüyüşünden asla sapmayacak

22 Şubat 2024 Perşembe 10:15

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun emin adımlarla dünyaya örnek olmaya doğru yürüyor. Bu yatırımları, bu ilerleyişi hak eden bir Samsun var. İnşallah Samsun bu yürüyüşünden, bu duruşundan asla sapmayacak” dedi.

Başkan Demir: Samsun bu yürüyüşünden asla sapmayacak
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2024 yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2’inci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 55 gündem maddesi görüşüldü.

 

Toplantıdaki konuşmasına bugün temel atma töreni gerçekleştirilen Mert Irmağı Islahı Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak başlayan Başkan Demir, “Samsun’un yılladır çözüm bekleyen problemlerinden birine bugün neşter vurduk. DSİ tarafından yapılacak Mert Irmağı Islahı Projesi için temel attık. Bugünkü parayla 2 milyarlık bir yatırım. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Samsun’la ilgili birçok önemli konuda bize destek oldu” dedi.
 

YÜZ YILLIK PROJEKSİYONLA İÇME SUYUNA KAVUŞACAK

Toplantıda kentte gerçekleştirilen içme suyu yatırımlarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Demir, “Alaçam ve Yakakent İshale Hattını tamamlayarak oralara seçime kadar memba kalitesinde içme suyunu ulaştıracağız. Salıpazarı Barajı en kısa sürede bitecek. Terme, Salıpazarı ve Ayvacık’ın alt kesimlerine Çarşamba’nın ciddi bir bölümüne memba kalitesinde su verecek İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ihalesi 2024 yılında yapılacak. İnşallah 2025 yılında o bölge yüz yıllık projeksiyonla içme suyuna kavuşacak. Dur durak yok. Samsun emin adımlarla dünyaya örnek olmaya doğru yürüyor. Bu yatırımları, bu ilerleyişi hak eden bir Samsun var. İnşallah Samsun bu yürüyüşünden bu duruşundan asla sapmayacak. İnşallah 1,5 ay sonra yeni başkana görevi devredeceğim. Bu benim için ne büyük bir mutluluk. Böyle güzel bir icra döneminin ardından daha güzel bir icra dönemine adım atacak yeni yönetime görevi devretmek” şeklinde konuştu. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi

Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x