BAŞKAN ÇİMEN KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR
banner40

banner39

BAŞKAN ÇİMEN KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR

09 Şubat 2024 Cuma 13:32

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ziyaret ediyor.

BAŞKAN ÇİMEN KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR
AK Parti Milletvekili Av. Celalettin Köse, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş ve SKM Başkanı Özcan Ulutaş  Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’i makamında ziyaret ettiler.

Vali Tanrısever’in ziyareti sonrası valilik binası içinde bulunan kurumlarının yönetici ve çalışanlarını ziyaret eden heyet; yönetici ve çalışanlarla sohbet edip Gümüşhane üzerine fikir alış verişinde bulundular.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Valilik binası ziyareti sonrası İl Millî Eğitim Müdürlüğü binasında İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Milli Eğitim çalışanlarını ziyaret ederek hasbihal etti. Kurum ziyaretlerine Başkan Çimen’in Eşi Gülsen Çimen de katıldı.

Kamu kurumlarını ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Çimen şunları söyledi:

“Milletvekilimiz Av. Celalettin Köse, İl Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu ve diğer AK Parti yetkililerimizle birlikte Sayın Valimizi ziyaret sonrasında Valilik binasında ve Milli Eğitim Müdürlüğü binasında görev yapan yönetici ve kamu personeli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Hem çalışmalarında başarı diledik, hem de değerli görüşlerini aldık. Yeni dönem belediyecilik heyecanımızı hem vatandaşlarımızla, hem de tüm kamun personeli ile paylaşmaya devam edeceğiz. Gümüşhaneli hemşerilerime ve Gümüşhane’ye hizmet için görev yapan tüm kamu personelimize şehrim adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Gümüşhane Belediye Başkanı
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x