BAŞKAN ÇİMEN: “GTSO VE İSMAİL AKÇAY TÜRKİYE’DE MARKA OMUŞTUR”
banner40

banner39

BAŞKAN ÇİMEN: “GTSO VE İSMAİL AKÇAY TÜRKİYE’DE MARKA OMUŞTUR”

16 Şubat 2024 Cuma 14:15

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in ziyaretleri devam ediyor.

BAŞKAN ÇİMEN: “GTSO VE İSMAİL AKÇAY TÜRKİYE’DE MARKA OMUŞTUR”
Başkan Çimen; Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nı (GTSO) ziyaret ederek Başkan İsmail Akçay ve GTSO yönetimi ve çalışanları ile hasbihal edip bilgi alış verişinde bulundu.

Başkan Çimen, GTSO ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Bugün Gümüşhanemizin Türkiye’de marka olan önemli bir meslek odasını, GTSO’yu ziyaret ettik. Ziyaretimizde Gümüşhanemizin iftihar kaynağı olan başkanımız Sayın İsmail Akçay ve Odamızın değerli üyeleriyle sohbet etme fırsatımız oldu. Kendileriyle bilgi alışverişi yaptık. Gelecek dönemde nasip olursa Gümüşhanemiz için önemli projeleri beraber yapma kararlılığımızı beyan ettik.  Hem İsmail Başkanımızın,  hem de GTSO’nun marka özelliğini Gümüşhane için çok önemli bir şans olarak görüyorum. Sayın Başkanımız Akçay, Gümüşhanemizin âkil abisidir.  Ziyarette ayrıca Gümüşhane için arkadaşlarımızın  görüş ve düşüncelerini öğrenme fırsatımız oldu. Ben Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkanı Sayın Akçay’a ve değerli yönetimine, üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

GTSO Başkanı İsmail Akçay da yaptığı değerlendirme şunları belirtti:  ''Nazik ve değerli ziyaret için sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum. Şehrimizde güzel ve değerli hizmetler yapıldı. Süleymaniye Mahallemiz her geçen gün yapılan çalışmalarla ayağa kalkıyor. Teşekkür ediyoruz. Değerli büyüğümüz, abimiz Mahmut Oltan Sungurlunun çok güzel bir sözü vardır. 'Şükredin ancak razı olmayın.' Bizler de teşekkür ediyoruz. Ancak bu şehir çok daha iyi hizmetlerin yapılacağına da yürekten inanıyoruz. Bu şehir için önceliklerimiz var. Önceliklerimizi el birliği ile hayata geçirmeliyiz. Ben bir kez daha değerli ziyaretiniz için teşekkür ediyor, 31 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Başkan Çimen’in GTSO ziyaretine AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Belediye meclis üyeleri ve AK Parti teşkilat mensupları da katıldı.

Gümüşhane Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x