BAŞKAN ÇİMEN: “ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİN MİMARLARINI OKULLARINDA ZİYARET ETTİK”
banner40

banner39

BAŞKAN ÇİMEN: “ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİN MİMARLARINI OKULLARINDA ZİYARET ETTİK”

07 Mart 2024 Perşembe 13:32

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’in eğitim kurumları ziyaretleri devam ediyor.

BAŞKAN ÇİMEN: “ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİN MİMARLARINI OKULLARINDA ZİYARET ETTİK”
Başkan Çimen; ziyaretleri kapsamında Özel Eğitim Uygulama Okulu, Türk Telekom Fen Lisesi, Dört Mevsim Kreş, Nagihan Kreş, Özel Eğitim Anaokulu, Şehit Murat Yıldız İlkokulu, Yıldız Eskicioğlu Anaokulu, Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi’ni ziyaret etti.

Başkan Çimen,  ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Eğitim kurumlarımızı ziyaretimiz devam ediyor. Özel Eğitim Uygulama Okulu, Türk Telekom Fen Lisesi, Dört Mevsim Kreş, Nagihan Kreş, Özel Eğitim Anaokulu, Şehit Murat Yıldız İlkokulu, Yıldız Eskicioğlu Anaokulu, Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Spor Lisesi’ni ziyaret ettik.
Eğitim kurumlarımızda Gümüşhanemizin ve ülkemizin geleceği olan çocuk ve gençlerimizi hayata hazırlayan eğiticilerimizle görüşüp hasbihâl ettik. Çocuk ve gençlerimizle sohbet edip onların masum tebessüm ve dualarını aldık. Eğitimcilerimizin Gümüşhane’ye dair güzel fikirlerini öğrenme imkânımız oldu. İnşallah bu düşüncelerini ve tekliflerini önümüzdeki dönemde projelerimize aktaracağız.
Ziyaret ettiğimiz okullarımızdaki yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, okul çalışanlarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere eğitim camiamızın tüm neferlerine saygı, selam ve teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Gümüşhane Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x