Baba oğul birlikte boğuldu!
banner40

banner39

Baba oğul birlikte boğuldu!

24 Mayıs 2014 Cumartesi 15:59

Tarlalarını sulamak için 10 metre derinliğindeki kuyuya inen babayla oğlu, su pompasından çıkan egzoz gazından zehirlenerek boğuldu, 1 kişi hastaneye kaldırıldı

Baba oğul birlikte boğuldu!
Bartın'ın Çukurbük köyünde yaşayan Ahmet Köroğlu (61) ve oğlu Hüseyin Köroğlu (38) ile kayınbiraderi Hüseyin Seccan (31), tarla sulamak amacıyla 10 metre derinliğindeki kuyuya indi. 
Bu sırada su pompasının egzozundan çıkan gaza maruz baba ve oğlu zehirlenerek  suya düştü.

Seccan ise kuyunun dışında bekleyen yakınları tarafından halat yardımıyla çıkarılarak Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, itfaiye, sağlık ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, babayla oğlunun cesetlerini kuyudan çıkardı.

Ahmet ve oğlu Hüseyin Köroğlu'nun cesetleri, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köy muhtarı Ali İhsan Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 köy sakininin yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bahçelerini sulamak amacıyla pompayı çalıştırmak için kuyuya indiklerini belirterek, benzinle çalışan su pompasından çıkan egzoz gazından etkilenin babayla oğlunun suya düştüğünü söyledi.

Ahmet Köroğlu’nun ağabeyi Mehmet Köroğlu da kuyunun içinde bir süre çalıştırdıkları su motorunun çıkardığı gazdan zehirlenen kardeşi ile yeğeninin hayatını kaybetmesiyle şoke olduklarını söyledi.

Olay yerinde sinir krizi geçiren baba ile oğlunun yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x