Atalay; Bütün gelişmeler iletişim için!
banner40

banner39

Atalay; Bütün gelişmeler iletişim için!

18 Nisan 2014 Cuma 17:32

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi’nde yapılan Medya ve İletişiminde Tecrübe Paylaşım Günleri seminerine Trabzon, Giresun ve Ordu'dan basın mensupları katıldı.

Atalay; Bütün gelişmeler iletişim için!
Seminerde konuşan Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar, şunları söyledi: "İletişim ve medya her akademisyenin bir ölçüde haberdarlık mecburiyeti taşımaktadır. Bundan dolayı insanları olaylarla, gelişmelerle buluşturan bir alandır. Yerel medyanın da bu buluşmada hızlı ve sağlıklı olması son derece kritik bir ölçüdür. Medya yerelleştikçe küresel iletişim derinleşir. Yerel medya gelişme gösterdikçe nitelikli iş gücü ihtiyacı artmaktadır.”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Altay, şöyle konuştu: “Daha önce İstanbul’da kendi tesislerimizde düzenlediğimiz eğitim seminerlerinin artık Anadolu’ya taşınması vakti geldiğini düşündük ve il il dolaşıp bu eğitim seminerlerini gerçekleştireceğiz. Bugün burada beşincisini düzenliyoruz. Birbirinden kıymetli iletişimcilerimiz tecrübelerini yerel medya ve öğrencilerimizle paylaşacaktır.” dedi.

banner5

Yorum Gönder

@name x