Atakum'da "hanımlar kültürevi" yapılıyor
banner40

banner39

Atakum'da "hanımlar kültürevi" yapılıyor

31 Ağustos 2016 Çarşamba 09:20

Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültürevi inşaatı sürüyor. Belediye Başkanı İshak Taşçı (sağda), hanımlar kültürevi inşaat çalışmasını yerinde inceledi.

Atakum'da "hanımlar kültürevi" yapılıyor
 Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültürevi inşaatı sürüyor.
Belediye Başkanı İshak Taşçı, hanımlar kültürevi inşaat çalışmasını yerinde inceledi.

Kültürevinde bölgede bulunan mahallelerdeki kadınlar için kurs, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleneceğini aktaran Taşçı, kurslar sayesinde kadınların el yeteneklerini geliştirip ev ekonomilerine katkı sağlayabileceklerini söyledi.

Atatepe Hanımlar Kültürevi'nin yapımını kısa süre içinde tamamlayacaklarını belirten Taşçı, "Önümüzdeki ay kültürevimiz açılmış olacak. İnşaatı hızlı şekilde devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek hızlı şekilde tamamlanması için takip ediyorum." dedi.

Hayata geçirilen projeleri vatandaşların önceliği doğrultusunda belirlediklerini dile getiren Taşçı, şunları kaydetti:

"Bir projeyi hayata geçirmeden ya da çalışmayı gerçekleştirmeden önce vatandaşlarımıza soruyoruz. Bu doğrultuda tamamladığımız tüm çalışmalarımızda başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Ortak akıl bizim için son derece önemli. Atakum Belediyesi Atatepe Hanımlar Kültürevi de ortak akıl sonucu, bu bölgedeki kadınların talepleri doğrultusunda hazırlanmış bir proje. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Diğer projelerimizi de hızlı şekilde vatandaşlarımızla buluşturmak için durmaksızın çalışıyoruz."


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x