ASOF Düzce'de toplantı düzenleyecek
banner40

banner39

ASOF Düzce'de toplantı düzenleyecek

01 Aralık 2017 Cuma 13:54

Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) 2017 Yılı 2. İstişare Toplantısı, ASOF yönetim kurulu üyesi derneklerin başkanları ve birer dernek temsilcinin katılımıyla Düzce'de gerçekleştirilecek.

ASOF Düzce'de toplantı düzenleyecek
 Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF)  2017 Yılı 2. İstişare Toplantısı, ASOF yönetim kurulu üyesi derneklerin başkanları ve birer dernek temsilcinin katılımıyla Düzce'de gerçekleştirilecek.
Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, toplantının  2-3 Aralık tarihlerinde Düzce Belediye Başkanlığının ev sahipliği ve destekleriyle gerçekleştirileceği bildirildi.

Toplantıda federasyonun amaç, etkinlik ve faaliyetlerin daha hızlı ve doğru bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılacak çalışmaların plan ve programlarının görüşüleceği belirtildi.

Toplantı hakkında açıklama yapan ASOF Yönetim Kurulu Başkanı Serkan İnanç, insanların yaşamlarını en ideal biçimde sürdürebilmek için çevresel ve doğal faktörlere ihtiyaç duyduğunu söyledi.

İnaç, açıklamasında şu ifadelere yer erdi:

"Kimi zaman nefes aldığımız hava, kimi zaman mahsulümüzü taçlandırdığımız toprak, kimi zamansa yaşam kaynaklarımızdan biri olan su ve suyun bize bahşettikleridir. Diğer taraftan fiziki ihtiyaçlarımızın yanı sıra ruhsal ihtiyaçlarımız da bulunmaktadır. İnanmaktan, ağlamaktan, eğlenmek, dinlenmek ve uyumaktan tutun pek çok biçimde ruhumuzu ve bedenimizi beslemeliyiz. Yaşam döngüsünü etkileyecek olumlu, olumsuz birçok etkenin çevremizi sarmış olduğu bir zaman diliminde, bireyler olarak bu etkilerden uzak durabileceğimiz, toplumumuzu çağımızın hastalığı olan stres ve hareketsizlikten kurtaracak, zararlı alışkanlıklardan uzak tutacak ve yaşamlarımızı sürdürülebilirlik çerçevesinde devam ettirebilmemiz için faydalı hobiler kazandıracak sosyal ve kültürel çalışmalara ortak olmalı, katkı sağlamalıyız."


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x