Altınordu belediye başkanı göreve başladı
banner40

banner39

Altınordu belediye başkanı göreve başladı

02 Nisan 2014 Çarşamba 15:55

AK Parti'den Altınordu Belediye Başkanlığına seçilen Engin Tekintaş, mazbatasını alarak göreve başladı

Altınordu belediye başkanı göreve başladı
Tekintaş, ailesi ve partililerle birlikte adliye binasına gelerek mazbatasını Altınordu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bahattin Akkan'dan aldı.
Hedefinin Ordu'ya hizmet olduğunu vurgulayan Tekintaş, bunun için tüm meclis üyesi arkadaşları ile çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Altınordu Belediye binasına geçen Tekintaş, belediye personeli ve partililer tarafından karşılandı.

Tekintaş'ı makamda karşılayan eski Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, Tekintaş'a görevinde başarılar dileyerek, "Ordu'muza güzel hizmetler diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Engin Tekintaş ise milletin yüzünü güldürecek bir hizmet dönemini devralmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Bugün Altınordu Belediyemizin bu mekanında sorumluluğunu bildiğimiz ve bize çok ağır yük getirdiğini bildiğimiz ama inşallah hizmetlerimizle, çalışmalarımızla bu milletin yüzünü güldüreceğimiz bir hizmet dönemini devralmaktan dolayı yaşadığım mutluluğu ifade etmek istiyorum. Öncelikle Altınordu'muza ve hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ
Halkın kendilerine önemli sorumluluk verdiğini dile getiren Tekintaş, şunları kaydetti:

"Tabi biliyoruz ki yerel yönetimler 24 saat esaslı hizmet gerektiriyor. Ordu büyükşehir olduktan sonra ve 20 belediyenin 20'si de AK Parti tarafından gösterilen adayların seçilmiş olması dolayısıyla mazeretsiz çok özel hizmetlerle halkımızın beklentisine cevap vermek zorunda olduğumuz bir süreci başlatıyor. Bu sorumluluğun hissiyatını da yaşayarak önce halkımıza bir teşekkür, bir birlikte olma, Ordu'daki bu güzellikleri paylaşma adına bir süreci birlikte yaşayacağız ama yarını yok. Bugünden itibaren hizmetlerimizin başlayacağını, hazırlıklarımızın başlayacağını, yeni düzenlemelerin yapılacağını ve bu şehirde inşallah hem idari olarak hem hizmet olarak hem yerel yönetimler olarak çok önemli bir dönemi başlatacağımızı ifade etmek isterim." 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x