Alaplı'dan kısa kısa
banner40

banner39

Alaplı'dan kısa kısa

20 Nisan 2018 Cuma 17:45

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'i Merkez İlkokul Müdürü Bayram Arslankaya ve bir grup öğretmen ziyaret etti.

Alaplı'dan kısa kısa
 Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Alaplı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığında görevleri devraldı.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik'i Merkez İlkokul Müdürü Bayram Arslankaya ve bir grup öğretmen ziyaret etti.

Ziyarette temsili olarak Çevik'in koltuğuna İlkokul 4. sınıf öğrencisi Ensar Soyyiğit oturdu.

Soyyiğit, temsili olarak da olsa milli eğitim müdürü olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 Dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını ifade eden Soyyiğit, "Milli eğitim müdürü olsaydım çocukların okul bahçelerinde oynarken yaralanmaması için yerleri yumuşak zemin yapmak isterdim. Sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yapılabilmesi için alanların oluşturulmasını isterdim." dedi.

Çevik de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ederek, istekler konusunda elinden gelen çalışmayı yapacağını kaydetti.  

Çevik, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

- Alaplı kapalı pazar yerinde çalışma 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kapalı pazar yerinde mevcut mescidi büyüterek yeniden düzenleme yaptıklarını bildirdi. 

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, modern bir hale getirdikleri kapalı pazar yerinde mescidi büyüterek düzenleme yaptıklarını belirtti. 

Kapalı pazar yerinde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

"Şu anda pazarın ön tarafında devam eden dükkanların yapımı sürüyor. Ayrıca pazara gelen vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için mescidi büyütüyoruz. Bunun yanında abdesthane yapıyoruz. İnşallah tüm bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda kapalı pazar yerinde hizmetlerimiz devam edecek." 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x