AK Parti Teşkilatından Başkan Özdemir’e ziyaret
banner40

banner39

AK Parti Teşkilatından Başkan Özdemir’e ziyaret

17 Nisan 2019 Çarşamba 15:44

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve ilçe teşkilatı üyeleri, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Teşkilatından Başkan Özdemir’e ziyaret

Özdemir, Kayan ve beraberindekilere, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Teşkilatlarımız ile birlikte çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık." diyen Kayan, şöyle devam etti:

"Havza'mızın 98 mahallesinin tamamına gittik. Tüm vatandaşlarımıza ulaştık. Halkımızın teveccühünü aldık. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın güvenini boşa çıkartmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Havza’da hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartacağız" dedi.

Kayan ise Başkan Özdemir'e başarılar dileyerek, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Havza’da başarılı bir sonuç elde ettik. Başkanımız, teşkilatımız, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin katılımları ile yürütülen çalışmalar neticesinde seçimden alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıktık. İnşallah bundan sonrasında da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edip, Havza'mızı çok güzel hizmetlerle buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin destekleri ile önümüzdeki 5 yılı çok daha güzel ve verimli şekilde geçireceğimizden eminim. Başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x