ADIM ADIM ZAFERE…
banner40

banner39

ADIM ADIM ZAFERE…

18 Mart 2024 Pazartesi 14:15

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda katıldığı iftar yemeğinde yaptığı manifesto özellikli konuşmasında salonu dolduran Gümüşhaneli gençlere hitap ederek “31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

ADIM ADIM ZAFERE…
Cumhurbaşkanımızın Güvenine Layık Olacağız

“Bu salonu hınca hınç dolduran Gümüşhaneli hemşerilerim, kardeşlerim ben sizleri çok seviyorum., Gümüşhane'nin her yerini çok seviyorum. Taşını, toprağını, havasını, bu güzel insanları, hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun. Ben şehrimin tüm ilçelerini seviyorum. Köse’sini seviyorum. Kelkit'ini seviyorum, Şiran'ını seviyorum. Kürtün’ünü seviyorum. Torul'unu seviyorum. Köyünü seviyorum, bahçelerini seviyorum. Yaylalarını seviyorum. Evet, kısaca hepinizi çok seviyorum.

Şükürler olsun on yıldır Gümüşhane’ye bu güzel insanlara, sizlere hizmet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bu güzel şehire yeniden aday oldum. Cumhurbaşkanımız bizi tekrar üçüncü dönem için Gümüşhane’ye görevlendirdi. İnşallah onun güvenine layık olacağız.”

Bugün bu salondaki heyecanı seçim gezilerimde her yerde gördüm. Sorumluluğum daha da çok arttı. Gümüşhane’yi son on yılda nereden nereye getirdiğimizi hepiniz iyi biliyorsunuz. Hepiniz buna şahitsiniz. Ama diyoruz ki çıraklık bitti, kalfalık bitti, şimdi de ustalık dönemi. Son beş yıllık dönemde usta işler yapmamız lazım.

Ben bu gençleri gördüğüm zaman o kadar heyecanım artıyor ki ama sorumluluğum da artıyor. Niçin mi, bu gençler iş bekliyor… Çok çalışacağız, hep beraber çok çalışacağız inşallah. Umutları boşa çıkarmayacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bizden istediği bir şey var. ‘Ercan derece istiyorum’ dedi. Cumhurbaşkanımız bizden ve sizlerden derece istiyor.  Bu salon gösteriyor ki dereceye hazırız. İnşallah sizinle beraber rekor kıracağız.

Çalışanlarımda Hiçbir Siyasi Ayrım Yapmadım

10 Yıllık belediye başkanlığı dönemimde Gümüşhane Belediyesi'nde hiçbir vatandaşı, belediyede çalışan hiçbir insanı görüşünden dolayı ayırmadım, ayrıştırmadım, farklı gözle bakmadım. Ve hiçbir zaman duyumla da konuşmadım. Gümüşhane Belediyesi'nde farklı görüşlerde olan insanlar bugün Ercan abisinin yanında burada. Şu anda burada hep beraber tek sofrada iftar yaptık. Allah razı olsun.

Çalışanlarımız arasında Milliyetçi Hareket Partisi'nden de Cumhuriyet Halk Partisi'nden de, diğer partilerden de hem yöneticiler var, hem çalışanlar var. Herkesin fikrine saygılıyız. Fikrinden, siyasi tercihinden dolayı kimseye baskı yapmadık ve yapmayız.  Ama gerçekten onlara tek söylediğim şey şu idi; “Arkadaşlar, biz Gümüşhaneli olacağız.” Gümüşhaneli olmak demek nedir? Vatanına, milletine, bayrağına bağlı olmak, çalışkan olmak, dürüst olmak, yalan söylememek. Bu şiarda yürüyeceğiz dedik ve öyle yürüdük. 

Gümüşhane Belediyesi
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x