450 metre yükseklikteki cam terasta bayram yoğunluğu
banner40

banner39

450 metre yükseklikteki cam terasta bayram yoğunluğu

24 Ağustos 2018 Cuma 09:52

Azdavay ilçesindeki Çatak Kanyonu'nda 450 metre yükseklikte oluşturulan cam terasta bayram yoğunluğu yaşanıyor.

450 metre yükseklikteki cam terasta bayram yoğunluğu

Kastamonu'nun Azdavay ilçesindeki Çatak Kanyonu'nda 450 metre yükseklikte kurulan cam terasa ziyaretçiler ilgi gösteriyor.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla gelenler cam terası ziyaret etmeden ilçeden ayrılmıyor. Terası ziyaret eden tatilcilerden çoğu ise yüksekliği nedeniyle terasa çıkarken tedirginlik yaşıyor.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğa gezisi ve bayram tatili için gelenlerin cam terasa ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. 

Cam teras için reklam çalışmalarına başlayacaklarını belirten Civelek, şunları kaydetti: 

"Vatandaşlarımız haberlerden ve birbirlerinden güzelliğini duyarak cam terası ziyaret ediyor. Şu anda en önemli eksikliğimiz yolun bozuk olması. İnşallah 15 gün içinde sıcak asfalt yapılarak bu sorunu çözeceğiz. Tanıtım için de reklam çalışmalarına başlayacağız. Bayram tatili süresince günlük 500 kişi civarı ziyaretçi çeken cam terasımız reklam çalışmalarının ardından daha fazla ziyaret edilecektir."

Niğde'den gelen Türkiye Muay Thai Milli Takımı sporcusu Mahmut Aydın da cam teras ve doğanın çok güzel olduğunu dile getirerek, Azdavay'ın kamp kurulmaya de elverişli yapısının bulunduğunu kaydetti.

İstanbul'dan gelen Nevzat Abdulbakioğlu da cam terası çok beğendiğini ifade etti.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x