30 Ağustos Zafer Bayramı
banner40

banner39

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos 2016 Salı 12:44

- Samsun'un Çarşamba, Bafra, Kavak, Vezirköprü ve Havza ilçelerinde tören düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı
 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Samsun'un Çarşamba, Bafra, Kavak, Vezirköprü ve Havza ilçelerinde törenle kutlandı.
Büyük Zafer'in 94. yıl dönümü dolayısıyla Belediye Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Çarşamba Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba Belediyesinin çelenkleri sunuldu. 

Burada düzenlenen törenin ardından Çarşamba Kaymakamlığında tebriklerin kabulü gerçekleştirildi. 

- Bafra

Bafra'da Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu Bafra Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan ve Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türkoğlu, Bafra Kaymakamlığında tebrikleri kabul etti.

- Kavak

Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen törende Kaymakamlık önündeki anıta Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemiyle ilgili Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Şeker tarafından konuşma yapıldı. 

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından Kaymakamlıkta tebriklerin kabulüyle tören sona erdi.

Törene, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çakır, daire amirleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

- Vezirköprü

Atatürk Anıtı'na Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Selçuk Yılmaz ve Belediye Başkanı Sadık Edis'in çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Jandarma Teğmen Orhan Polat'ın günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptığı tören, Köprülüler Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Akif Özata'nın okuduğu şiirlerin ardından sona erdi.

Törene, Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Bekir Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yener Aksoy ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

- Havza

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, makamında tebrikleri kabul etti. Daha sonra Mehmetçik Meydanı'nda Kaymakam Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir ile Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. 

Törene, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x