23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
banner40

banner39

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

23 Nisan 2024 Salı 18:28

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Belediyemiz önünde çeşitli oyun etkinlikleri, ve ikramlarla kutladık

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
 23 NİSAN ULUSAL EGEMBelediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’e ilgi gösteren çocuklara, Başkan Erdem kendi elleriyle dondurma ve pamuk şekeri ikram ettikten sonra geleceğimizin mimarlarıyla muhabbet ederek oyunlar oynadı.
Başkan Erdem, etkinlikte yaptığı açıklama çocukları mutlu görmek kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek bundan sonraki yıllarda, çocuk tiyatroları ve etkinliklerinin daha fazla olacağını ifade etti.
Başkan Erdem, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bugün ayrı bir coşkuyla kutluyoruz. Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza dünyada eşi benzeri olmayan bir bayram hediye etti. Biz de Artvin Belediyesi olarak çocuklarımıza palyaço, sokak futbolu, yüz boyama etkinlikleri yapıp dondurma ve pamuk şeker dağıttık. Artvin halkı yaptığımız etkinliğe teveccüh edip geldiler. Çocukları mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. Bundan sonraki yıllarda çocuk tiyatroları ve çocuk etkinlikleri daha fazla olacak. Yarışmalar olacak bu yarışmalar da kazanan kaybeden olmayacak sadece eğlenmek için yarışacağız. Yapacağımız bu etkinlikleri anne ve babaların istekleri ile daha da çoğaltmak istiyoruz. Bugün bu etkinliğimize katıldığınız için Artvin Belediyesi adına çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Artvin Belediyesi 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x