2 karısını öldürüp izdivaç programına çıktı!
banner40

banner39

2 karısını öldürüp izdivaç programına çıktı!

08 Mayıs 2014 Perşembe 09:44

İki eşini öldüren ve 'Rahşan Affı'yla tahliye edilen adam, izdivaç programlarından birine katıldı; 'Artık akıllandım. Kendime yeni bir eş arıyorum' dedi.

2 karısını öldürüp izdivaç programına çıktı!
Flash TV'deki evlilik programında kısmetini arayan 62 yaşındaki Sefer Ç'nin itirafları programa damga vurdu. Sunucunun şok üstüne şok yaşadığı programda Sefer Ç'nin ilk evliliği ile ilgili ayrıntıları anlatırken kullandığı cümleler hem stüdyodakilerin hem de ekran başındakilerin kanını dondurdu.

Sefer Ç, “İlk eşimle 5 ay iyiydik. 5 ay sonra hal ve hareketleri değişmeye başladı. Aynı yerde oturduk resmî nikah yapmamıştık. Bana hiç tasvip etmeyeceğim haraketlerde bulundu. Kader kurbanı olarak elimden bir kaza çıktı” sözleri herkesi şoke etti. 

Sunucunun “Nasıl bir kaza yani!” demesi üzerine Sefer Ç, “Öldürdüm yani, ilk eşimi öldürdüm, uzun bir süre hapis yattıktan sonra çıktım” cevabını verdi. İkinci bir itirafta da bulunarak bir kadını daha öldürdüğünü belirten Sefer Ç, “Yine bir kaza sonucu oldu, isteyerek değildi tabi” diyerek cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Artık akıllandığını ve kendisini böyle kabul edecek bir eş aradığını söyleyen adama program sunucusu daha fazla dayanamayarak, “Sefer Bey, lütfen programımı terk eder misiniz?” diyerek kapıyı gösterdi.

Sunucu kadının Sefer Ç'yi dışarı alması stüdyodaki seyircilerden de büyük alkış aldı.
banner5

Yorum Gönder

@name x